Notícies

Benvinguts/des a l’escola Maria Reina

A la llar d'Infants Maria Reina fa més de 35 anys que treballem per a ajudar als nens a créixer, aprendre, i divertir-se dins d'un ambient familiar i acollidor, ajudem, acompanyem i recolzem a les famílies durant tot el màgic viatge dels 3 primers anys de vida dels petits.

 

Dins la llar volem transmetre a partir de l'esforç, l'exemple i la constància valors importants que tota persona necessita durant el llarg camí de la vida: compartir, perdonar, imaginar i sobretot valorar-nos com a persones úniques i especials, intentant treure sempre el millor de cadascú de nosaltres donant moltíssima importància a l'autonomia i seguretat en un mateix.

 

Seguim la línia constructivista: És un canvi de mentalitat cap al Rol docent. L'educador no és focus d'informació i font de saviesa de l'aula; sinó que aporta recursos, habilitats i fonts de potenciar coneixements. I per això, ocupant un perfil d'acompanyant de l'aprenentatge. Prenent rellevància l'aula com a lloc que educa per si mateixa, proporcionat llocs i espais educatius en el qual cada alumnat pugui potenciar les seves qualitats i interessos. Potenciem les intel·ligències múltiples. 

 

Som un equip jove i dinàmic, amb molta força i il·lusió, totes les educadores tenim la titulació requerida pel departament d'Ensenyament, comptem amb una mestra d'anglès i un equip Pedagògic sempre a la disposició de les famílies.