Opinions

Heu portat o porteu als peques a l'Escola Maria Reina? Aquí teniu un espai per a compartir amb altres pares la vostra experiencia.

El teu nom i cognoms

El teu email

Dona’ns la teva opinió (màx. 500 caràcters)

Et queden 500 caràcters
Deixar un bebe de 4 mesos a la escoleta és molt dur, però amb vosaltres , la vostra predisposició el vostre carinyo amb els peques.. els espais que teniu per ells la cura i el mimo fa que nosaltres els papes estem molt més tranquils. Al Iago li ha quedat un record increible dels seus primers anys. Quan ens vam enterar de que Luca venia de camí lo primer que ens va preguntar va ser si aniria amb vosaltres , nosaltres ho vam tenir ben clar, a la maria reina com a casa. Gràcies a totes !! :)
∼ Laura ∼
La verdad es que nuestra pequeña Paula empezó a ir a la guardería desde que mi mujer acabo su baja de maternidad. Al principio estábamos asustados de dejar a un bebe tan pequeño a unos desconocidos.Desde que entras por la puerta te das cuenta del trato que tienen hacia los niños que se ven felices y contentos. Es un sitio que está impecable de limpio.Tienen muchas actividades enfocado a su desarrollo. No puedo mas que agradecerles que cuiden a mi hija como lo estuviera haciendo yo.Muchas Gracias
∼ Manuel Tena ∼
Una escola fantàstica!! Va ser molt difícil trobar una escola on deixar a la Elsa desde bebé i quan vaig entrar a la Maria Reina vaig saber que era l'escola de buscava, les professores son molt amables, atentes i super carinyoses. La cuinera formidable i molt carinyosa, es com tenir l' àvia a l'escola.De fet, l'elsa demana un germanet per portar-lo a l'escola jejej Gràcies noies per fer crèixer a l'Elsa, s'ha convertit en tota una senyoreta, independent i autonoma. Noies sou fantàstiques!!!!
∼ Arantxa G. ∼
La Júlia és feliç anant a l'escola cada dia i això que s'hi passa un bon grapat d'hores! Era una nena molt introvertida i en un any, amb el suport de l'escola, l'hem fet molt més sociable i curiosa. Es nota que s'estima les mestres (totes!) i és que són amables, simpàtiques i súper carinyoses. En especial, en aquest primer any d'escola, vull destacar el paper de la Cindy i la Olga, les sessions amb la Sílvia (la psicopedagoga) i els dinars i mimos de la Meli!! Tot l'equip és magnífic!
∼ Mercè Gr ∼
Una escola increïble!! Durant els tres anys que ha estat la meva filla amb vosaltres dia a dia ens heu anat demostrant que ha sigut molt estimada, que no només es ve a jugar, sinó que s'aprenen moltíssimes coses, que els ajudeu a crèixer a ser petites personetes, sou unes grans profesionals i això en els nens es nota. La felicitat que ha tingut la meva filla amb vosaltres no té preu!! Seguiu així noies, sempre proposant coses noves pels petits. Escola 100% recomendable!!
∼ Eduardo Torrubia Gonzalez ∼