Serveis

Menjador- Cuina pròpia

Menjador- Cuina pròpia

L’horari del migdia es converteix en un espai privilegiat per a la millora de la qualitat educativa i impulsa la cultura i els valors cívics i humans.
Durant el temps de menjar, es transmet una pauta educativa que comprèn dos aspectes. Per una banda, un conjunt de normes de conducta i actituds positives, i per l'altra, uns objectius a assolir.

És també un bon moment per iniciar els nens i nenes en la nostra dieta mediterrània i donar importància a les fruites i verdures fresques, cuinant de manera natural sense additius ni colorants i tenint en compte els gustos i necessitats dietètiques dels infants.

La cuinera Meli, ens prepara diariament uns plats fets amb ingredients de primera i amb l'amor que només una iaia posa als seus plats.

A l’escola treballem amb una empresa de Seguretat Alimentària i Nutrició. El nostre menú ha estat revisat i signat per dues nutricionistes especialitzades en Dietètica i Nutrició Humana, llicenciades en Ciència i Tecnologia dels Aliments i col·legiades al CODINUCAT (Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya).

Segons la Organització Mundial de la Salud (OMS) els centres educatius són espais significatius per a l’adquisició de coneixements teòrics i pràctics sobre salut i nutrició pel temps que els nens estan a l’escola diàriament i pot convertir-se en un dels pilars bàsics per evitar i/o disminuir la obesitat infantil, incidint en la modificació d’hàbits alimentaris inadequats que existeixen a la societat actual. L’estratègia Naos s’ha creat a partir de la participació de l’Agencia Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), de la Federació Espanyola de Societats de

Nutrició, Alimentació i Dietètica (FESNAD), entre d’altres.

Desde la Llar també us facilitarem mensualment una proposta de sopars equilibrats per combinar amb els menús de l’escola, consells dietètic-nutricionals, receptes divertides i saludables i articles vigents relacionats amb l’alimentació infantil

 

 

Permanències

Permanències

Oferim un servei de permanències matinal de 7,30 a 9 h on els nens esmorzen, juguen i realitzen diferents activitats esperant a que s'iniciin les classes. Per la tarda de 17,30 a 18 h també ens podem quedar a esperar a la llar a què vinguin els pares  fent puzles, dibuixant o cantant cançons. (l'horari de permanències de la tarda es pot ampliar fins a les 19 h si hi ha un grup mínim de 5 famílies que així ho necessitin).

Escola de famílies

Escola de famílies

Aquesta escola de famílies pretén ser un lloc de trobada per a dialogar i reflexionar. Tractarem de conèixer millor els fills/es, els seus processos, els seus canvis, les seves actituds,etc. I d'aquesta manera atendre'ls en les seves necessitats i dificultats d'una manera eficaç, amb col·laboració i assessoria d'una psicopedagoga que coordinarà les sessions.