Notícies

Benvinguts/des a l’escola Maria Reina

A la Llar d'Infants Maria Reina fa més de 30 anys que treballem per a ajudar als nens i nenes a créixer, aprendre i a desenvolupar-se dins d'un ambient familiar i acollidor. Ajudem, acompanyem i donem suport a les famílies durant tot el màgic viatge dels 3 primers anys de vida dels nens i nenes.

 

Seguim una línia pedagògica constructivista, en la que ajudem a trobar als nens i nenes les eines que els permetin construir els seus propis coneixements i aprenentatges a través de l’exploració, el joc i la descoberta de l’entorn.

Tots els espais de l’escola són, potencialment, llocs educatius per l’infant, on cada alumne pot desenvolupar les seves qualitats i interessos personals.

L’escola està oberta a les famílies perquè puguin sentir-se com a casa i passar tota l’estona que vulguin amb els seus fills i filles a les aules

.

Som un equip jove i dinàmic, amb molta força i il·lusió, totes les educadores tenim la titulació requerida pel departament d'Ensenyament, comptem amb una mestra d'anglès i un equip Pedagògic sempre a la disposició de les famílies.