Opinions

Heu portat o porteu als peques a l'Escola Maria Reina? Aquí teniu un espai per a compartir amb altres pares i mares la vostra experiència.

El teu nom i cognoms

El teu email

Dona’ns la teva opinió (màx. 500 caràcters)

Et queden 500 caràcters
Bajo nuestro criterio es una gran guardería. Sus puntos fuertes son: -Ratio de 1 educadora por cada 6-7 niños. -Las educadoras son muy profesionales, la gran mayoría formadas como psicopedagogas. Además trimestralmente realizamos sesiones con una psicóloga. -La disciplina va unida a un trato exquisito con mucho cariño. -El menú es elaborado por nutricionistas y cocinado en la propia guardería. -Existen diferentes posibilidades de horarios. -El centro está cuidado, buena higiene, y patio grande.
∼ Cándida Espinosa ∼
Deixar un bebe de 4 mesos a la escoleta és molt dur, però amb vosaltres , la vostra predisposició el vostre carinyo amb els peques.. els espais que teniu per ells la cura i el mimo fa que nosaltres els papes estem molt més tranquils. Al Iago li ha quedat un record increible dels seus primers anys. Quan ens vam enterar de que Luca venia de camí lo primer que ens va preguntar va ser si aniria amb vosaltres , nosaltres ho vam tenir ben clar, a la maria reina com a casa. Gràcies a totes !! :)
∼ Laura ∼
La verdad es que nuestra pequeña Paula empezó a ir a la guardería desde que mi mujer acabo su baja de maternidad. Al principio estábamos asustados de dejar a un bebe tan pequeño a unos desconocidos.Desde que entras por la puerta te das cuenta del trato que tienen hacia los niños que se ven felices y contentos. Es un sitio que está impecable de limpio.Tienen muchas actividades enfocado a su desarrollo. No puedo mas que agradecerles que cuiden a mi hija como lo estuviera haciendo yo.Muchas Gracias
∼ Manuel Tena ∼
Una escola fantàstica!! Va ser molt difícil trobar una escola on deixar a la Elsa desde bebé i quan vaig entrar a la Maria Reina vaig saber que era l'escola de buscava, les professores son molt amables, atentes i super carinyoses. La cuinera formidable i molt carinyosa, es com tenir l' àvia a l'escola.De fet, l'elsa demana un germanet per portar-lo a l'escola jejej Gràcies noies per fer crèixer a l'Elsa, s'ha convertit en tota una senyoreta, independent i autonoma. Noies sou fantàstiques!!!!
∼ Arantxa G. ∼
La Júlia és feliç anant a l'escola cada dia i això que s'hi passa un bon grapat d'hores! Era una nena molt introvertida i en un any, amb el suport de l'escola, l'hem fet molt més sociable i curiosa. Es nota que s'estima les mestres (totes!) i és que són amables, simpàtiques i súper carinyoses. En especial, en aquest primer any d'escola, vull destacar el paper de la Cindy i la Olga, les sessions amb la Sílvia (la psicopedagoga) i els dinars i mimos de la Meli!! Tot l'equip és magnífic!
∼ Mercè Gr ∼