Serveis

Cuina pròpia

Cuina pròpia

La nostra cuinera ens prepara diàriament plats fets amb ingredients de primera qualitat i de temporada a la cuina de l'escola, afavorint la possibilitat de personalitzar al màxim la dieta de cada infant.

 

Considerem que l’hora de menjar és un bon moment per iniciar els nens i nenes en la nostra dieta mediterrània i donar importància a les fruites i verdures fresques, cuinant de manera natural sense additius ni colorants i tenint en compte els gustos i necessitats dietètiques dels infants.

 

Els nostres menús han estat revisats i signats per nutricionistes especialitzades, i oferim diferents propostes de menú depenent de l’edat de l’infant: menú de grans, menú BLW, menú triturats i menú per al·lèrgics i intolerants.

 

Acollida

Acollida

Oferim un servei d'acollida matinal de 7,30 a 9h on els nens esmorzen, juguen i realitzen diferents activitats esperant que s’iniciïn les classes.

Anglès

Anglès

La nostra teacher ve a l’escola dues vegades a la setmana per cantar, ballar i aprendre anglès a través de la descoberta del nostre entorn.

 

Casal d'estiu

Casal d'estiu

Durant els mesos de Juliol i Agost l’escola segueix oberta i seguim oferint activitats divertides i aprenentatges significatius pels nostres nens i nenes.

Escola de famílies

Escola de famílies

L'Escola de Famílies és un espai de trobada per a totes les famílies que vulguin compartir les seves experiències, estratègies i recursos en l'educació i criança dels seus fills i filles, però també és un espai segur on compartir dubtes, neguits i pors d'aquesta meravellosa primera etapa de vida.

En les escoles de famílies reflexionarem i ens qüestionarem les idees i creences que tenim sobre l'educació i la criança, per sentir-nos acompanyats i conèixer altres punts de vista i maneres de fer.